[ X ]
[ X ]
[ X ]
Comentarii15 Mai 2023 11:35

Vlad Filat, despre alegerile din Găgăuzia: Foarte interesant e să vedem conlucrarea Prim-ministrului cu proaspătul membru al Guvernului

Fostul Premier, Vlad Filat, spune că îi este interesant să vadă cum vor fi realizate promisiunile făcute în campania electorală pentru alegerile Bașcanului Găgăuziei de către Partidul „Șor”. De asemenea, curios e și faptul cum va conlucra Evghenia Guțul cu Premierul Recean, informează TRIBUNA. 

„Despre cauzele rezultatului alegerilor din Găgăuzia, am scris după turul întâi. Ele rămânând aceleași.

Acum este interesant să vedem cum vor fi realizate toate promisiunile lui Șor din campania electorală, 500 mln. dolari investiții, câte 1000 de euro la naștere, aeroport (cum nu există în lume), spălatul drumurilor cu șampon, câte 700 de lei pentru cei cu venituri mici și pensionari, în fiecare sat câte un magazin social și multe altele!

Și foarte interesant este să vedem conlucrarea Prim-ministrului Recean, cu proaspătul membru al Guvernului”, a declarat politicianul.

Fostul Premier a adăugat:„ Tot asta, dacă Curtea de Apel Comrat nu va decide altfel. Atunci vom avea despre ce discuta mai mult”.

Sondaj

  • Care eveniment credeți că va marca anul 2023?

    View Results

    Loading ... Loading ...