[ X ]
[ X ]
[ X ]
Important14 Mai 2023 14:00

Omul săptămânii: Alexandru Bujorean, copreședinte al Ligii Orașelor și Comunelor

Omul acestei săptămâni este Alexandru Bujorean, copreședinte și fondator al Partidului Politic Liga Orașelor și Comunelor (LOC), care a fost înregistrat oficial la 11 mai curent, informează TRIBUNA.

„Felicitări tuturor colegilor!”, a menționat politicianul.

Totodată, conducerea LOC a exprimat „recunoștință, pentru curaj și dedicație, tuturor colegilor care s-au implicat plenar în procesul colectare a cererilor de aderare și semnăturilor, membrilor care au organizat Conferințele Teritoriale și celor care au participat la lucrările Congresului de constituire a Ligii, la data de 26 Martie 2023”.

„Însă marea luptă pentru viitorul luminos al comunităților noastre locale abia urmează să înceapă și de astăzi, va avea loc într-un mod oficial și reprezentativ”, a subliniat șefia formațiunii.

TRIBUNA precizează: Alexandru Bujorean s-a născut la 10 iulie 1988. De meserie este jurist. În 2010-2011 a fost preşedintele Uniunii Teritoriale Leova a FNSSA „AGROINDSIND”. În perioada 2011-2016 a fost șef-adjunct al Oficiului Teritorial Hînceşti al Cancelariei de Stat, Reprezentant al Guvernului RM în raionul Leova.  Ulterior, în perioada 2016-2019 a fost administrator al SRL «Sudagroscut». A fost vicepreședinte al Partidului Liberal Democrat din Moldova în perioada mai 2017 – martie 2019, fiind și-n funcția de președinte al Organizației Teritoriale din Leova a formațiunii. La alegerile parlamentare din 24 februarie 2019, el a candidat independent în circumscripția nr.41 – Leova, însă nu a obținut mandatul. Este primar al orașului Leova din 2019. Alexandru Bujorean este căsătorit, are doi copil.

Sondaj

  • Care eveniment credeți că va marca anul 2023?

    View Results

    Loading ... Loading ...