[ X ]
[ X ]
[ X ]
Important3 Mai 2023 16:09

Viorel Godea: Noi permanent am pus accentul pe finalizarea la timp a proiectelor noastre

Viorel Godea, director general al companiei de construcţii „Lagmar”, a declarat, într-un interviu pentru Curentul.md, că „Lagmar” mereu a pus accent pe finalizarea la timp a proiectelor, informează TRIBUNA. 

„Noi permanent am pus accentul pe finalizarea la timp a proiectelor noastre, iar dacă, din motive obiective, ceva nu a mers conform graficului, am avut grijă să oferim explicaţiile de rigoare beneficiarilor. Este, dacă doriţi, o formă de respect a noastră faţă de oamenii pentru care construim. Fiecare om, fiecare agent economic îşi are planurile sale şi noi trebuie să depunem maximum de eforturi ca ele să nu fie date peste cap. Chiar dacă, repet, uneori e vorba de situaţii ce nu depind de noi”, a declarat el.

În al doilea rând – a spus omul de afaceri – că folosesc noţiunea de care aţi întrebat, dorind să le transmită oamenilor că impresia generală ce s-a creat despre constructori şi piaţa construcţiilor nu poate fi raportată la toate companiile.

„Da, spre regret, avem companii care au lăsat oamenii şi fără bani, şi fără locuinţe. Avem companii care au încălcat grosolan înţelegerile cu beneficiarii finali ai locuinţelor. Avem companii pentru care clienţii prea puţin înseamnă. Şi iată că, în rezultat, s-a creat o situaţie regretabilă când, urmare a prestaţiei sub orice critică a acestor companii, a fost afectată credibilitatea întregii ramuri. Noi îi îndemnăm pe oameni să judece fiecare companie în parte după prestaţia de-a lungul anilor, după seriozitatea de care dă dovadă, după calitatea construcţiilor sale etc. În peste 20 de ani de activitate, noi tot timpul ne-am străduit să fim la înălţimea aşteptărilor oamenilor şi aşa va fi şi în continuare”, a subliniat Viorel Godea.

Sondaj

  • Care eveniment credeți că va marca anul 2023?

    View Results

    Loading ... Loading ...