[ X ]
[ X ]
[ X ]
Important27 Martie 2023 14:58

Dacă va câștiga alegerile... Partidul „ȘOR”: „Vom transforma Găgăuzia într-un plai de vis”

Echipa Partidului „ȘOR” și candidatul desemnat de formațiune în funcția de bașcan al Găgăuziei, Evghenia Guțul, merg în alegeri cu un scop bine definit – să transforme regiunea autonomă într-un plai de vis. Despre aceasta a menționat vicepreședintele Partidului „ȘOR”, deputatul Marina Tauber, în cadrul unei vizite în UTA Găgăuzia, informează TRIBUNA. 

„Suntem la curent cu problemele existente, avem soluții pentru acestea, testate la Orhei și în sudul Moldovei – la Taraclia. În cadrul întâlnirilor cu oamenii, vedem cât de greu le este. Ei își pun toată speranța în noi, în echipa noastră, condusă de Ilan Șor, precum și în candidatul nostru, Evghenia Guțul”, a declarat Tauber.

Potrivit deputatului, Partidul „ȘOR” va depune toate eforturile pentru a nu-i dezamăgi pe locuitorii din Găgăuzia, după câștigarea alegerilor.

„Echipa noastră a desemnat-o pe Evghenia Guţul – un candidat competent, activ, care are în spate o forță politică puternică – Partidul „ȘOR”. Împreună, vom transforma Găgăuzia într-un plai de vis”, a conchis deputatul Partidului „ȘOR”, Marina Tauber.

Sondaj

  • Care eveniment credeți că va marca anul 2023?

    View Results

    Loading ... Loading ...