[ X ]
[ X ]
[ X ]
Important27 Martie 2023 09:00

(ACUM 1 AN) Rezoluția AUR

TRIBUNA continuă proiectul în care vă prezentăm evenimentele politice ce au avut loc exact acum un an. De data aceasta vă propunem să vă amintiţi ce s-a întâmplat pe 27 martie 2022.

Andrei Spînu, la sudul țării

Vicepremierul Andrei Spînu a întreprins o vizită de lucru la sudul Moldovei, unde a verificat cum decurg lucrările de renovare a drumului național M3.

30 de ani de relații moldo-elene

A fost marcată aniversarea de 30 de ani de la stabilirea relațiilor diplomatice dintre Republica Moldova și Republica Elenă.

Funcția lui Valeriu Munteanu

Fostul deputat Valeriu Munteanu, președintele Partidului „Uniunea Salvați Basarabia”, care era în proces de fuziune cu Alianța pentru Unirea Românilor din Republica Moldova, a fost ales vicepreședinte al partidului parlamentar din România – Alianța pentru Unirea Românilor.

Rezoluția AUR

În cadrul Congresului extraordinar al AUR România, a fost adoptată Rezoluția „Reîntregirea națională a României”, ce viza Republica Moldova. În document, AUR vorbea despre necesitatea integrării Republicii Moldova în NATO prin Unirea cu România.

Seminar organizat de PAS

Liga Aleșilor Locali ai PAS a organizat un seminar pentru 150 de primari, cu scopul de a-i învăța să scrie și să implementeze proiecte investiționale. La eveniment au mai participat membrii Consiliului Ligii Aleșilor Locali, dar și secretarul de stat al Ministerului Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Ana Mardare.

Sursa: Almanah Politic 2022  

Sondaj

  • Care eveniment credeți că va marca anul 2023?

    View Results

    Loading ... Loading ...