[ X ]
[ X ]
[ X ]
Important26 Martie 2023 12:00

(ACUM 1 AN) Activitățile PVE

TRIBUNA continuă proiectul în care vă prezentăm evenimentele politice ce au avut loc exact acum un an. De data aceasta vă propunem să vă amintiţi ce s-a întâmplat pe 26 martie 2022.

Acțiunea Partidului „Șor”

Reprezentanții Partidului „Șor” au organizat o acțiune de salubrizare în scuarul de mesteceni, amenajat la inițiativa consilierilor partidului pe strada Tăbăcăria Veche din capitală. De asemenea, a fost adus în ordine terenul de joacă, amplasat pe aceeași stradă, la inițiativa consilierilor municipali ai formațiunii.

Declarația lui Nicu Popescu

Vicepremierul Nicu Popescu, într-o declarație oficială, a precizat că Republica Moldova salută Concluziile Consiliului European din 24 și 25 martie, în Declarația finală a căruia era inclus angajamentul statelor membre de a achiziționa în comun gaze naturale, gaze lichefiate și hidrogen.

Activitățile PVE

Reprezentanții Partidului Verde Ecologist (PVE), împreună cu cei de la „Spații Verzi”, au plantat stejari pe bulevardul Mircea cel Bătrân din capitală. În aceeași zi, Olga Afanas, vicepreședintele partidului, a participat la Webinarul Verzilor Globali (Global Greens).

Sursa: Almanah Politic 2022  

Sondaj

  • Care eveniment credeți că va marca anul 2023?

    View Results

    Loading ... Loading ...