[ X ]
[ X ]
[ X ]
Important24 Martie 2023 12:59

Ion Sula a mulțumit colegilor din PSD România pentru suportul constant acordat Partidului Social Democrat European

Conducerea Partidului Social Democrat European (PSDE) a avut astăzi o întrevedere cu vicepreședintele Senatului României, Robert Cazanciuc, membru al Partidul Social Democrat din România. La întâlnire a participat Iurie Ciocan – Președinte PSD Republica Moldova, informează TRIBUNA. 

Interlocutorii au avut în schimb de opinii despre acțiunile întreprinse în cadrul parteneriatului strategic dintre Partidul Social Democrat European și PSD România și pașii care urmează. După Forul aleșilor locali din PSDE și PSD România, au fost inițiate o serie de proiecte comune cu investiții europene și transfrontaliere în localitățile din Republica Moldova. Acum se lucrează asupra implementării acestor proiecte. Pentru a facilita accesul la fonduri europene, cu suportul PSD România au fost organizate instruiri pentru aleșii locali ai PSDE.

Președintele Ion Sula a mulțumit colegilor din PSD România pentru suportul constant acordat Partidului Social Democrat European la nivel bilateral, cât și în cadrul organizațiilor din care cele două formațiuni politice fac parte: Partidul Socialiștilor Europeni (PES) și Internaționala Socialistă.

„Ne dorim să construim în Republica Moldova o stângă europeană veritabilă. Suntem ferm atașați valorilor social democrate europene care pun în prim plan omul, grijile și nevoile lui. Echipa PSDE: oameni profesioniști și cu experiență, muncește cu dedicație și determinare pentru ca negocierile privind aderarea Republicii Moldova la Uniunea Europeană să înceapă cât mai curând”, a declarat Ion Sula.

Părțile au discutat și despre organizarea unor vizite ale conducerii PSDE în județele administrate de exponenții PSD precum și despre vizita preconizată pentru perioada imediat următoare a delegației PSDE la Bruxelles.

Sondaj

  • Care eveniment credeți că va marca anul 2023?

    View Results

    Loading ... Loading ...