[ X ]
[ X ]
[ X ]
Breaking news22 Martie 2023 06:00

Decizia conducerii unui partid: Vom negocia pentru a crea un bloc politic larg la locale 

Plenul Comitetului Central al Partidului Acțiunii Comune – Congresul Civic, în ședință, a decis să-și concentreze eforturile pentru formarea unui bloc politic larg, inclusiv pentru alegerile locale din această toamnă, informează TRIBUNA.

Dezintegrarea țării, realizată după scenariile perfide ale elitei politice actuale, ar trebui contracarată printr-o modalitate creativă de transformare a statalității moldovenești ca statalitate orientată social, centrată pe stimularea structurilor moderne de producție, energie și mediu cu un nivel adecvat de revendicări pentru calitatea educației, asistenței medicale, protecției sociale și securității.

Pornind tocmai din aceste împrejurări, îndreptăm toată munca Partidului Acțiune Colectivă – Congresul Civic la inițiativa formării unui bloc larg de forțe politice care sprijină această sarcină strategică” – se spune în declarația partidului. 

Congresul Civic a mai declarat că, circumstanțele viitoarelor alegeri locale din Republica Moldova ar trebui să fie evaluate exclusiv din obiectivele indicate și să devină baza unui dialog larg cu partidele politice care se consideră pro-moldovenești și de stânga.

Astfel, Comitetul Central a însărcinat Comitetul Executiv al partidului să negocieze cu partidele pro-moldovenești, de stânga, coordonarea eforturilor în alegerile locale și posibilele forme de combinare a eforturilor politice.

URMĂREȘTE-NE ȘI PE TELEGRAM

Sondaj

  • Care eveniment credeți că va marca anul 2023?

    View Results

    Loading ... Loading ...