[ X ]
[ X ]
[ X ]
Important14 Martie 2023 17:11

Un nou miting anunțat de Mișcarea Pentru Popor

Mișcarea Pentru Popor invită toți cetățenii țării la un nou miting în fața Parlamentului, joi, 16 martie, ora 11.00, pentru a cere deputaților adoptarea mecanismului legal de achitare integrală a facturilor cetățenilor pentru lunile de iarnă, informează TRIBUNA cu referire la un comunicat de presă.

Deputații de opoziție, care fac parte din Mișcarea Pentru Popor, vor înregistra un proiect de lege, care va face posibilă realizarea cerinței celor peste 713 mii de semnatari ai inițiativei de achitare integrală a facturilor cetățenilor la energia electrică, termică și gaze naturale pentru lunile decembrie, 2022, ianuarie-februarie, 2023.

„Noi oferim soluția legală pentru a îndeplini solicitarea formulată în rezoluțiile aprobate până acum la mitingurile organizate de Mișcarea Pentru Popor – achitarea integrală a facturilor cetățenilor.

Îndemnăm cât mai mulți cetățeni să vină joi, 16 martie, ora 11.00, la Parlament, pentru a susține proiectul de lege care va face posibilă achitarea de către guvernare a facturilor oamenilor din Republica Moldova. Cetățenii țării noastre, poporul, reprezintă adevărata putere în Republica Moldova” – se spune în declarația Mișcării.

Sondaj

  • Care eveniment credeți că va marca anul 2023?

    View Results

    Loading ... Loading ...