[ X ]
[ X ]
[ X ]
Important1 Martie 2023 13:00

Andrei Spînu - cu mesaj către cetățeni: Încă este foarte greu pentru mulți: facturi mai mari... Vă rog, să fim optimiști 

Andrei Spînu, fost ministru al Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, secretar general al Aparatului Președintelui, a venit cu un mesaj către cetățeni, la început de primăvară, în care a vorbit despre iarnă și despre facturile mari la gaz, informează TRIBUNA. 

„E 1 martie. E primăvară. A trecut a doua iarnă de când Rusia a atacat Ucraina, de când Gazprom face tot posibilul să lovească energetic Moldova, de când gruparea hoților încearcă să destabilizeze Moldova.

Moldova a rezistat, oamenii noștri au rezistat. A fost greu? Da, a fost și încă este foarte greu pentru mulți: facturi mai mari, necesitatea de a economisi, frică și incertitudine, viitor incert”, a constatat el.

Dar – a remarcat politicianul – astăzi este primăvara.

„Oameni buni, vă rog să fim optimiști, să fim solidari, să ne apărăm pacea, să fim uniți, să luptăm pentru viitorul nostru și al copiilor noștri, să fim atenți la ce e drept și ce e minciună, să nu tolerăm manipularea și ura, să fim alături unii de alții. Să învățăm din curajul ucrainenilor, să fim alături de ei cum putem mai bine, să facem diferența dintre agresor și cel care se apără.

Doar așa vom reușit. Vă cuprind, vă doresc soare și pace!”, a mai spus Andrei Spînu, adresându-se cetățenilor.

Sondaj

  • Care eveniment credeți că va marca anul 2023?

    View Results

    Loading ... Loading ...