[ X ]
[ X ]
[ X ]
Important22 Februarie 2023 16:42

Îndemnul lui Chiril Moțpan către prietenii virtuali: Uniunea Pensionarilor solicită respectuos redirecționarea celor 2% către noi!

Chiril Moțpan, vicepreședinte al Platformei Demnitate și Adevăr (DA), și-a îndemnat prietenii virtuali să redirecționeze cele 2% din impozite Uniunii Pensionarilor, informează TRIBUNA. 

„Stimați prieteni!

A demarat procesul de depunere a Declaratiei impozitului pe venit. Orice angajat în câmpul muncii achită statului 12%. Dar, trebuie sa cunoașteți că, conform legii, aveți dreptul, ca 2% din cele 12% să le redirecționați către o organizație nonprofit.

UPRM(Uniunea Pensionarilor din Republica Moldova) solicită respectuos redirecționarea celor 2% către noi!

De ce? Măcar pentru faptul că la un moment dat, veți intra în rândul nostru”, a comunicat ex-deputatul, care a lăsat și codul fiscal al UPRM: 1011620009329 și a precizat că în lista ONG-urilor Uniunea e cu numărul 608.

De asemenea, Chiril Moțpan a spus: „Persoanele, care au semnătura digitală, pot face acest lucru chiar de la computerul propriu. Cei fără semnătura digitală se apropie la orice ghișeu de la Inspectoratul fiscal și o sa fiti indrumati cum se face acest lucru. E valabil și pentru angajații din instituțiile statului!”.

Sondaj

  • Care eveniment credeți că va marca anul 2023?

    View Results

    Loading ... Loading ...