[ X ]
[ X ]
[ X ]
Comentarii15 Februarie 2023 10:24

Opinie. Iată în ce caz „eșecul viitorului Guvern este aproape garantat”! 

„Rolul Nataliei Gavrilița fost unul decorativ din prima clipă, pentru că absolut toți, de la miniștri și până la funcționari, au înțeles că ea nu decide nimic și că trebuie să-și coordoneze acțiunile cu șefa cea mare. Așa s-a și întâmplat. Prin urmare, să spui acum că Natalia Gavrilița este principalul vinovat de dezastrul administrativ în care ne-am pomenit e un pic incorect”. Declarațiile au fost făcute de comentatorul politic Nicolae Federiuc, informează TRIBUNA.

Jurnalistul, într-o postare pe blogul său, a menționat că într-o situație similară va fi și Dorin Recean, dacă va fi învestit în funcția de Prim-ministru.

„Acum, toată lumea și-a ațintit privirile către Dorin Recean, proaspătul premier desemnat, iar unii speră că acesta va guverna altfel, mai bine decât predecesorii săi. Doamne ajută!

Dincolo de scepticismul și atitudinea personală față de această candidatură, este important să înțelegem că nu-i suficient să ne raportăm strict la biografia lui Recean, dar și la calitățile sale umane și profesionale. Pentru că succesul său depinde de mult mai mulți factori, în primul rând, de atitudinea lui față de directivele deșănțate, care vor veni de la Președinție și de acum încolo”, a menționat el.

Nicolae Federiuc a mai notat în context: „Ce făcea Maia Sandu, în timp ce premierul desemnat Dorin Recean se întâlnea cu reprezentanții mediului de afaceri, pentru a-i convinge că, de acum încolo, businessul va avea un aliat de nădejde? Corect, speria investitorii. E și ăsta un indiciu.”

„Doar nu credeți că Maia Sandu va împărți benevol puterea, de această dată. Poate doar în cazul în care aceasta să nu mai vrea candideze pentru un nou mandat de președinte, ceea ce nu-i exclus. Dar dacă da, eșecul viitorului guvern este aproape garantat”, a subliniat el.

Sondaj

  • Care eveniment credeți că va marca anul 2023?

    View Results

    Loading ... Loading ...