[ X ]
[ X ]
[ X ]
Important13 Februarie 2023 10:59

Deputat al PAS, în apărarea Natalia Gavrilița: „A pierdut mult din sănătate... A muncit mult”

Deputatul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Petru Frunze a declarat că, „pe lângă politică mai sunt norme de omenie în societate”, dar și că „Natalia Gavrilița a fost prim-ministrul Republicii Moldova în una cele mai complicate perioade de existență a statului nostru”, informează TRIBUNA. 

„A reușit sa mențină pacea, este mai important decât totul ce poate face un prim-ministru în situația în care un stat agresor provoacă violență.

A reușit sa asigure cetățenii cu gaze și energie electrică, în situația când un stat agresor a stopat în mare parte livrările de gaze și energie electrică.

A reușit sa ofere compensații de peste 6 miliarde de lei pentru facturile la gaz în situația în care un stat agresor a șantajat cetățenii cu majorarea prețurilor.

A asigurat creșterea pensiilor, salariilor, indemnizațiilor cum nu a asigurat un alt guvern în 4 ani în situația în care din cauza unui stat agresor care a început un război au crescut foarte mult prețurile și a afectat enorm creșterea economică.

A demarat un program național de dezvoltare a localităților, se finanțează proiecte de miliarde de lei în satele și orașele noastre în situația în care bugetul de stat a fost enorm afectat din cauza unui stat agresor care a început războiul în Ucraina.

A reușit sa facă față crizei refugiaților în timpul când statul agresor provoca violențe pentru a controla Republica Moldova.

A reușit sa ofere o libertate totală cetățenilor, sa spună public fiecare ce dorește, în același timp statul agresor arestează și omoară oameni pentru ca spun public ca vor pace” – a enumerat politicianul.

Petru Frunze a mai spus că „nimeni nu a făcut școală de prim-ministru, nimeni nu știe dacă făcea mai bine, dar este cert faptul ca această persoană a pierdut mult din sănătate pentru a nu lăsa țara pe mâinile unui stat agresor care are drept scop să bage Republica Moldova în război”.

„A decis să-și prezinte demisia, este și firesc acest lucru după atâta muncă, chiar dacă unii nu vor să vadă rezultate bune la sigur vad ca a muncit mult.

Politica este foarte murdară, multă ură și dispreț, dar pe lângă interesul politic hai sa mai vedem și partea bună, trăim în pace și siguranță în situația când aproape de hotar statul agresor omoară zeci de mii de oameni doar ca să ajungă la Prut”, a conchis deputatul.

Sondaj

  • Care eveniment credeți că va marca anul 2023?

    View Results

    Loading ... Loading ...