[ X ]
[ X ]
[ X ]
Breaking news2 Februarie 2023 06:00

Candidat comun pe dreapta la șefia capitalei? Radu Marian: Dacă vor să susțină candidatul PAS...

Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) vrea să accelereze procesul de desemnare a candidatului la șefia capitalei în scrutinul din 2023 și să-l anunțe cât mai curând, fiind vorba de un termen de aproximativ două săptămâni, informează TRIBUNA.

„Au loc discuții la subiect, se discută despre candidat. E important să avem candidatul – pentru strategie, pentru campanie.

E prematur să spunem nume. Unele nume au fost deja vociferate (n.r. – Vladimir Bolea, Andrei Spînu, Lilian Carp). Mai sunt și alte nume”, a declarat deputatul Radu Marian.

Fiind întrebat dacă Mihail Popșoi tot e un potențial candidat, el a spus că nu a auzit asemenea informație. Totodată, Radu Marian a menționat că numele său nu e în lista eventualilor candidați, pentru că sunt „oameni mai potriviți”.

„Întotdeauna e mai greu să învingi un primar în funcție, dar eu sunt încrezut în șansele noastre” a mai spus fruntașul PAS, referindu-se la concurența cu Ion Ceban.

Cu referire la ideea de a avea un candidat comun pe dreapta, fruntașul guvernării a declarat: „PAS va avea candidat propriu. Punct. Deja dacă alt partid va dori să susțină candidatul PAS – hai să vedem”.

URMĂREȘTE-NE ȘI PE TELEGRAM

Sondaj

  • Care eveniment credeți că va marca anul 2023?

    View Results

    Loading ... Loading ...