[ X ]
[ X ]
[ X ]
Important1 Februarie 2023 15:00

Socialiștii: Autoritățile locale cunosc cel mai bine problemele locuitorilor orașelor și satelor noastre

„Stimați președinți de raioane, primari, consilieri locali de toate nivelurile, specialiști din administrația publică locală – toți cei care asigură buna funcționare a sutelor de localități din țara noastră, Vă adresăm sincere felicitări cu prilejul sărbătorii profesionale – Ziua autonomiei locale și a lucrătorului din administrația publică locală!” – se menționează în mesajul Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM), informează TRIBUNA.

Potrivit socialiștilor, autoritățile locale cunosc cel mai bine problemele locuitorilor orașelor și satelor noastre.

„Responsabilitatea Dumneavoastră mereu a fost una enormă – de a coordona munca tuturor structurilor locale, rezolvând sarcini urgente și asigurând ordinea în teritorii. De Dumneavoastră depinde nu doar bunăstarea locuitorilor, dar și viitorul satului, raionului, a Moldovei în ansamblu.

Iar astăzi, când ne confruntăm cu o serie de crize – pandemică, energetică, economică și de refugiați, Dumneavoastră sunteți nevoiți să vă asumați responsabilități și mai multe, de a identifica resurse financiare și energetice, de a asigura activitatea obiectelor de menire socială și de a sprijini populația în perioada rece a anului, de a asigura asistență refugiaților.

În aceste condiții dificile, mai trebuie să faceți față și presiunii politice, acțiunilor ilegale ale autorităților centrale, care impun o așa-numită reformă a administrației locale, care va lichida întregul sector social la nivel local și multe altele.

Vă mulțumim pentru munca zilnică pe care o depuneți în aceste condiții dificile, pentru profesionalismul Dumneavoastră, pentru responsabilitatea și atenția acordată necesităților locuitorilor orașelor și satelor!

Vă dorim multă sănătate și succes în activitatea Dumneavoastră profesională, precum și prosperitate localităților pe care le reprezentați!” – se mai spune în declarația PSRM.

Sondaj

  • Care eveniment credeți că va marca anul 2023?

    View Results

    Loading ... Loading ...