[ X ]
[ X ]
[ X ]
Important1 Februarie 2023 12:10

Ion Ceban: Tare îmi doresc să sfârșească această perioadă de tortură în special asupra primarilor

„Astăzi guvernarea PAS va citi osanale lucrătorilor din Administrația Publică Locală cu ocazia zilei profesionale. Stimați primari, viceprimari, consilieri și toți angajații din domeniu, tare îmi doresc să sfârșească această perioadă de ciumă și de tortură în special asupra primarilor de orașe și localități. Vă rog să rezistăm și să mergem înainte” – a declarat Ion Ceban, primarul capitalei, informează TRIBUNA.

Potrivit spuselor sale, măcelul cu care merge guvernarea PAS pentru a înlătura primarii din toată țara, cei care nu li se supun, este la ordinea zilei.

„Oamenii sunt șantajați cu dosare penale, cu mascați și show-uri. Primarii din alte partide sunt persecutați de către organele de drept la indicațiile celor din PAS. Pe umerii primăriilor au pus și incompetența lor unde nu s-au descurcat. Criza refugiaților, criza energetică, scumpirile la toate serviciile, lipsa lemnelor și majorarea salariilor fără a ni se oferi bani, sunt doar unele din probleme la care a trebuit și trebuie să facem față în continuare, stimați colegi, din cauza lor. Doar primarii PAS sunt absolviți de toate, deoarece le suflă în farfurie” – a menționat el.

Ion Ceban a mai declarat că astăzi guvernarea PAS va felicita primarii și tot ea la majoritatea primarilor din Republica Moldova, la primarii din suburbiile capitalei, le-a deschis dosare ca să îi țină în plasa Guvernării.

„Sâmbătă au fost trimiși mascații la Durlești, ieri la Călărași, așa sunt șantajați rând pe rând toți primarii. Cel mai interesant că în orice dosar, primarii sunt luați de mascați de parcă ar fi criminali și ar fi omorât oameni. Primarii sunt umiliți, după care niciun dosar nu are finalitate, deoarece se fac show-uri politice.

Stimați colegi, să rezistăm!”, a mai spus politicianul.

Sondaj

  • Care eveniment credeți că va marca anul 2023?

    View Results

    Loading ... Loading ...