[ X ]
[ X ]
[ X ]
Important31 Ianuarie 2023 06:31

(VIDEO) Irina Vlah: Starea de urgență - stilul preferat al PAS de a guverna - e sinonim cu statul eșuat

Irina Vlah, Bașcanul Găgăuziei, consideră că „vremurile bune” se vor asocia cu stare de urgență, prețuri fabuloase la resursele energetice și cu inflație înaltă, ca la nimeni în Europa, informează TRIBUNA.

Irina Vlah, în cadrul unui mesaj video publicat pe Facebook, s-a referit la impactul mare al războiului asupra pieței carburanților, securității alimentare și securității militare, însă, a întrebat dacă guvernarea nu s-a prea victimizat în contextul acestui război de parcă s-ar afla pe front.

Oficialul a remarcat că „starea de de urgență este o adevărată găselniță pentru echipa doamnei Sandu, pentru că, substituind Parlamentul, Comisia pentru Situații Excepționale poate decide orice, fără dezbateri publice și fără cultura transparenței”.

„Starea de urgență – stilul preferat al Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) de a guverna – e sinonim cu statul eșuat, stat în care nu există nici putere legislativă, nici executivă, nici judiciară, stat unde deciziile le iau câțiva oameni”, a subliniat ea.

Sondaj

  • Care eveniment credeți că va marca anul 2023?

    View Results

    Loading ... Loading ...