[ X ]
[ X ]
[ X ]
Breaking news31 Ianuarie 2023 10:19

Ion Ceban: Cei de la guvernare nu au cu ce se ocupa în toată țara și scornesc prostii despre activitatea Primăriei Chișinău

Ion Ceban, primarul capitalei, a declarat că, „în ultima perioadă, tot mai des, practic în fiecare zi, de la consilieri, deputați, miniștri și conducerea de vârf, tot felul de experți în toate, urbaniști, nu au cu ce se ocupa în toată țara și scornesc diverse prostii despre activitatea Primăriei Chișinău”, informează TRIBUNA. 

„Am preîntâmpinat că în fiecare zi va fi venin, show-uri, informații false și manipulări, blocaje instituționale și financiare.

Acestea urmează sa fie însoțite de acțiuni „bombă” ale organelor de drept care sunt controlate în totalitate de PAS prin persoanele docile numite în funcții de conducere acolo.

PAS, fără a furniza vreun rezultat pe țară, aducând Republica Moldova la sărăcia anilor ‘90, caută să distragă atenția de la problemele grave care le întâmpină oamenii.

De asemenea, acești indivizi nu au ieșit din campania electorală. Incompetența lor o manifestă cum pot mai bine prin a turna murdărie”, a mai spus primarul.

Ion Ceban, adresându-se celor de la guvernare, le-a spus: „Mai bine ați lucra și ați face ceva că primiți bani publici”.

„Mai nou, ne cheamă la tot felul de ședințe pe la ministere, agenții, cancelarii și vor să arate că lucrează și că nu vin specialiștii primăriei la o ședință sau alta, când oamenii cu adevărat așteaptă rezultate”, a subliniat el.

Sondaj

  • Care eveniment credeți că va marca anul 2023?

    View Results

    Loading ... Loading ...