[ X ]
[ X ]
[ X ]
Important20 Ianuarie 2023 10:15

Vrea demisia lui Andrei Spînu! „La mine se termină cuvintele decente... A trecut toate liniile roșii”

Ex-vicepreședintele Parlamentului, Alexandru Slusari consideră extrem de necesară demiterea lui Andrei Spînu, ministru al Infrastructurii și Dezvoltării Regionale și mai spune că lucrul acesta trebuia făcut demult, informează TRIBUNA. 

„La mine se termină cuvintele decente pentru politica energetică, implementată de Ministerul Infrastructurii.

Ieri ministrul Spînu, în cadrul unei emisiuni, a trecut toate liniile roșii. Dânsul a zis că noi vom continua să cumpărăm gaz și la prețul mic, însă trebuie să îl folosim pe acesta cumpărat deja mai scump.

Adică, în plină iarnă și la consum maximal, voi propuneți populației și industriei, care supraviețuiește din greu, gaz la preț final de peste 1500 dolari pentru o mie m3, pe când prețurile de piață timp de o lună variază între 600 și 700 dolari și Energocom are lichidități suficiente pentru procurarea acestor gaze. Iar bugetul celei mai sărace țări din Europa urmează în continuare să achite sute de milioane în calitate de compensații, bani, bani care au fost în mare parte împrumutați și ar fi putut folosiți în scopuri investiționale. Este o crimă împotriva economiei Republicii Moldova!”, a declarat el.

Potrivit lui Alexandru Slusari, „orice alt ministru, având așa „palmares”, demult ar fi zburat din Guvern ca пробка și deferit justiției”. „Însă, în acest Executiv sunt persoane intangibile, care pot face ce vor, amenințând permanent pe doamna Președintă și conducerea partidului de guvernare că dacă mă atingeți, voi da foc la casa”, a conchis fostul deputat.

URMĂREȘTE-NE ȘI PE TELEGRAM

Sondaj

  • Care eveniment credeți că va marca anul 2023?

    View Results

    Loading ... Loading ...