[ X ]
[ X ]
[ X ]
Important18 Ianuarie 2023 14:58

Prima întâlnire din acest an a președintelui PSDE cu echipele din teritoriu

Prima întâlnire din acest an a președintelui Partidului Social Democrat European (PSDE), Ion Sula, cu echipele din teritoriu a avut loc astăzi la Cantemir, informează TRIBUNA. 

Temele de discuție au vizat actualitatea politică și social-economică din țară, cele mai stringente probleme cu care se confruntă astăzi cetățenii, planurile PSDE pentru viitorul apropiat, inclusiv pregătirile pentru cel mai important eveniment al acestui an – alegerile locale generale.

Membrii echipei PSDE Cantemir s-au arătat siguri că partidul va lua un rezultat bun la alegerile locale, deoarece are în echipă oameni profesioniști, competenți și buni gospodari, care au demonstrat de-a lungul timpului că pot face lucruri concrete pentru localitățile lor.

Președintele Ion Sula a mulțumit echipei PSDE Cantemir pentru activitatea de zi cu zi și implicare, exprimându-și încrederea că cetățenii vor ști să facă diferența dintre vorbe și fapte, acordând vot de încredere profesioniștilor din PSDE.

Precizăm că, la alegerile locale generale din 2019, la Cantemir, Partidul Social Democrat European (fostul PDM) a obținut 5 mandate de primar, 6- de consilieri raionali și 52- de consilieri locali. Președintele OT PSDE Cantemir, Andrei Ciobanu, este vicepreședinte al raionului.

Sondaj

  • Care eveniment credeți că va marca anul 2023?

    View Results

    Loading ... Loading ...