[ X ]
[ X ]
[ X ]
Important11 Ianuarie 2023 06:55

Președinte de partid, despre demisia lui Marcel Spatari: Posibil nu i-au permis să facă ceea ce a dorit

Mihai Ghimpu, președintele Partidului Liberal (PL), nu crede că Marcel Spatari a demisionat din funcția de ministru al Muncii și Protecției Sociale din motivul pe care l-a anunțat el – adică personal, de relocare cu familia, informează TRIBUNA.

„Am înțeles că nu l-au plecat, dar a plecat… înseamnă că este ceva la mijloc. Nu cred eu că un ministru a găsit un loc mai bun și pleacă din funcție. Fiecare dintre noi tinde să fie general… Înseamnă că este ceva, ceva nu-i place. Posibil nu i-au permis să facă ceea ce a dorit, cred că acolo există o voce care spune – „așa”… și gata”, a declarat el în cadrul emisiunii „Freedom” de la TV8.

Politicianul a remarcat în context că e „voia boierului”. „Ei sunt la guvernare, e treaba lor cine vine și cine pleacă, important să nu sufere cetățenii. Orice guvernare trebuie să aducă plusvaloare”, a menționat liderul liberalilor.

Mihai Ghimpu a mai spus că „este o problemă aici”.

„Dacă ne amintim, meritocrația a fost exploatată la maxim și uite că printre toți cei unde rar a fost ținut cont de meritocrație a venit un om deștept, care știa ce are de făcut, a făcut, și asta demonstrează că nu e așa cum s-a promis. Dar, știți cum e la noi – când e unul mai deștept și face ceva, e tras în jos. Posibil că de mai de sus i-au zis că – „nu, o să faci așa””, a menționat președintele PL.

Sondaj

  • Care eveniment credeți că va marca anul 2023?

    View Results

    Loading ... Loading ...