[ X ]
[ X ]
[ X ]
Important28 Decembrie 2022 17:02

(FOTO) Valeriu Munteanu - omagiat: 28 decembrie - 42 de ani și 42 de km

Valeriu Munteanu, vicepreședinte al Partidului Alianța pentru Unirea Românilor (AUR), își sărbătorește astăzi ziua de naștere. El a împlinit 42 de ani și a decis să marcheze evenimentul într-un mod inedit, informează TRIBUNA.

„28 decembrie – 42 de ani și 42 de km

Maratonist fiind, inspirat din fapta unui prieten chișinăuian care în ziua când a împlinit 50 de ani a alergat 50 de km, am alergat, astăzi, de dimineață (mai exact cu noaptea în cap) un Maraton întreg 42 de km.

Mi-au plăcut mereu alergările pe distanțe mari și lucrurile care se fac greu dar temeinic, nu m-au pasionat nicicând distanțele mici și lucrările ușoare.

Am alergat (pe un drum retras de țară, de la Floreni până la Anenii Noi) cu gândul la Sănătate, care a fost cuvântul cel mai plin de sens, în pandemia din 2020-2021 (și așa va rămâne) am alergat cu gândul la Pace, cuvântul cel mai așteptat în 2022, având în vedere războiul crunt din Ucraina vecină, am alergat cu gândul la părinții noștri munciți, cei de acasă și cei care ne privesc din ceruri, am alergat cu gândul la toți copiii lumii, binecuvântată fie calea lor prin viață.

Mulțumesc bunului Dumnezeu pentru Victoria, Camelia, Ilinca, Smaranda și Crăița” – a mărturisit omagiatul într-o postare pe Facebook.

La final de maraton, prietenul său i-a acordat și o „medalie” deosebită.

Sondaj

  • Care eveniment credeți că va marca anul 2023?

    View Results

    Loading ... Loading ...