[ X ]
[ X ]
[ X ]
Important14 Decembrie 2022 14:05

Așteaptă demisia vicepremierului Serebrian în 24 de ore! Ex-deputat: Dacă nu...

Ex-vicepreședintele Parlamentului Alexandru Slusari consideră că vicepremierul pentru Reintegrare, Oleg Serebrian, trebuie demis. Mai mult, acest lucru trebuie să se întâmple în 24 de ore, informează TRIBUNA.

„Dânsul a tras concluzia că societatea a susținut acest deal rușinos cu Tiraspolul, deoarece el din geamul lui din birou nu a văzut proteste. În orice țară civilizată acest individ ar fi fost demis imediat după asemenea exprimare”, a declarat el într-o postare pe Facebook, adăugând că, „astfel de exemple au fost multe”.

Alexandru Slusari s-a adresat, în context, lui Oleg Serebrian: „Dvs. măcar ați înțeles ce prostie ați spus? Adică, după aceasta logică guvernarea actuală înțelege doar reacția în forma de proteste”.

Politicianul a remarcat că, o parte a societăți, care sprijină vectorul național și proeuropean, deocamdată nu iese la proteste, întrucât nu dorește să toarne apă la moara grupărilor criminal-politice, însă aceasta nu înseamnă că „totul merge strună și Serebrian poate trăda interesele naționale în raport cu Transnistria cât vrea”.

Fostul deputat a mai spus că, dacă vicepremierul nu va fi demis în 24 de ore, el va considera că „toată guvernarea are aceeași abordare cinică și sfidează segmentul proeuropean, care la moment acționează responsabil, chiar dacă are atitudine critică față de actuala putere”. „Iar mesajul lui Serebrian poate fi considerat ca îndemn pentru acțiuni de protest, căci autoritățile doar atunci conștientizează gravitatea problemelor”, a conchis el.

Sondaj

  • Care eveniment credeți că va marca anul 2023?

    View Results

    Loading ... Loading ...