[ X ]
[ X ]
[ X ]
Editorial6 Decembrie 2022 10:57

Uită de gătit, savurează magia sărbătorilor! Comandă Coșul de Crăciun de la Ciocârlia!

Oare ce meniu festiv să gătesc de Crăciun și de Anul Nou? An de an, în această perioadă, gospodinele își pun aceeași întrebare. Fie că petreci sărbătorile în familie sau ai invitați dintr-un cerc mai larg, bucatele vor da tonul petrecerii! Complexul Ciocârlia are soluția: Coșul magic de Crăciun!

Ce conține Coșul magic de Crăciun Purceluș crocant umplut cu hrișcă sau tăiței, medalioane de vițel cu sos de răchețele, carp umplut, sărmăluțe tradiționale, salate cu hering, Cezar sau Olivie, mule, Cușma lui Guguță sunt doare câteva din pozițiile ce pot fi incluse în acest set de bucate de sărbătoare.

Bucătarii de la Ciocârlia folosesc doar cele mai bune ingrediente naturale, în condiții de maximă igienă, iar decorul bucatelor este unul deosebit. Mai mult, fiecare client va primi și un cadou-surpriză!

Olesea Purici, administrator Ciocârlia: Coșul magic de Crăciun de la Ciocârlia este soluția ideală pentru a uita de grija gătitului și de a petrece clipe cu adevărat speciale alături de cei dragi! Noi avem peste 10 ani de experiență în prepararea bucatelor, astfel că, garantăm calitate, gust și savoare!

Vă așteptăm! Pentru plasarea comenzii click AICI.

Detalii și rezervări – AICI. Sau la telefon: +373 79500003, Facebook.

Sondaj

  • Care eveniment credeți că va marca anul 2023?

    View Results

    Loading ... Loading ...