[ X ]
[ X ]
[ X ]
Important5 Decembrie 2022 07:00

Declarație: Atât ce trebuie să știm despre această guvernare pro-europeană. Una declară și alta face

Fostul deputat Inga Grigoriu, în contextul contractului semnat cu MGRES, se întreabă: „Când ai un așa-numit conflict înghețat pe teritoriul statului, fapt ce pune la grea încercare statutul de țară candidat la aderarea în cadrul UE, ce faci pentru a-l soluționa? Mai ales când există atâta deschidere din partea României, a Occidentului, când deții toate pârghiile instituționale pentru a decide asupra proceselor politice interne?”, informează TRIBUNA.

„Ai noștri au hotărât, din nou, că este nevoie să susțină economic și în continuare regimul separatist, în detrimentul intereselor majorității cetățenilor din Republica Moldova. Or, menirea autorităților constituționale ale Republicii Moldova este să asigure un trai decent pentru toți cetățenii săi, nedescriminând pe nimeni, iar integritatea teritorială este una dintre valorile exprimate în principalele documente de referință ce vizează securitatea națională și dezvoltarea statului”, a declarat ea.

Dar – a adăugat politiciana – „în momentul când, aceste autorități încalcă flagrant drepturile majorității cetățenilor, când crează premise de ură între oameni, mai sunt oare ele credibile în fața populației de pe întreg teritoriul statului?”.

„Atât ce trebuie să știm despre această guvernare pro-europeană. Una declară și alta face.

Duble standarde din care are de suferit doar contribuabilul onest de pe malul drept al Nistrului”, a conchis Inga Grigoriu.

Sondaj

  • Care eveniment credeți că va marca anul 2023?

    View Results

    Loading ... Loading ...