[ X ]
[ X ]
[ X ]
[ X ]
Breaking news25 Noiembrie 2022 05:56

MAN, în pregătiri pentru Congresul de constituire. Ion Ceban: „Nu vrem astfel de oameni în partid”

Congresul de constituire a Partidului Mișcarea Alternativă Națională (MAN) va avea loc în decembrie curent. Despre aceasta a comunicat președintele grupului de inițiativă pentru constituirea partidului, Ion Ceban, primar al capitalei, informează TRIBUNA.

„E planificat pentru luna decembrie, dar știe un cerc restrâns de oameni despre acest lucru.

Anul trecut, la final de decembrie am anunțat că lansăm o mișcare – nu am stabilit dacă e socială sau politică, iar apoi a început războiul, agresiunea… am fost în prima linie cu gestionarea crizei refugiaților, apoi – treburile orașului. În luna august am reluat procesul.

Congresul va fi la început de decembrie, va fi ceva tehnic. Noi trebuie să înregistrăm partidul. Noi acum adunăm semnături, deja avem semnături peste numărul necesar”, a declarat politicianul în cadrul emisiunii „Morari.live” de la N4.

Totodată, primarul a spus că în partid vor fi oameni care au în spate fapte și mai multe detalii vor fi anunțate la Congres.

„Nu vreau și chiar am refuzat „vedete”, care s-au perindat în partide sau la televizor. Nu vrem astfel de oameni. MAN este ca să demonstreze că lucrurile se pot face chiar și în situații foarte complicate”, a menționat Ion Ceban.

URMĂREȘTE-NE ȘI PE TELEGRAM

Sondaj

  • Ce credeți că trebuie să facă guvernarea cu referire la tariful la gaz?

    View Results

    Loading ... Loading ...