[ X ]
[ X ]
[ X ]
Important24 Noiembrie 2022 12:08

Ilan Șor a lansat un nou îndemn la proteste antiguvernamentale... luni, la Procuratura Generală

Președintele Partidului „ȘOR”, Ilan Șor, a lansat un nou îndemn la proteste antiguvernamentale. Acestea se vor desfășura luni, 28 noiembrie, la Procuratura Generală, la ora 15:00, informează TRIBUNA. 

Politicianul a spus că viața moldovenilor se înrăutățește în fiecare zi și că, în curând, lucrurile nu vor mai putea fi reparate.

„Maia Sandu vă face viața, în fiecare zi, tot mai rea și mai grea. Degrabă, va fi imposibil de reparat situația. De aceea, trebuie de acționat acum. Principalele ajutoare ale Maiei Sandu sunt Procuratura Generală și Curtea Constituțională, care sunt capturate. Imediat ce vom elibera aceste două structuri, imperiul distructiv al Maiei Sandu va cădea și vom putea desfășura cât mai curând alegeri anticipate, vom putea schimba rapid viața Voastră în bine. Voi știți că eu mă țin de cuvânt”, a subliniat Ilan Șor.

El a mai spus că așteptarea nu este o soluție pentru actuala situație de criză.

„Îi îndemn pe toți să vină, luni, 28 noiembrie, ora 15:00, la Procuratura Generală, ca să cerem demisia imediată a procurorului general. Îndată ce vom obține asta, o să vedeți că regimul Sandu va cădea și noi vom putea declanșa alegerile anticipate. Dragi prieteni, a bea ceai sau cafea la bucătărie nu este o acțiune care dă rezultate, deoarece viața voastră va deveni tot mai grea și mai grea”, a notat Ilan Șor.

Sondaj

  • Care eveniment credeți că va marca anul 2023?

    View Results

    Loading ... Loading ...