[ X ]
[ X ]
[ X ]
[ X ]
Breaking news24 Noiembrie 2022 13:00

(FOTO) Igor Dodon: Sunt bucuros să fiu din nou printre oamenii din țară

Ex-Președintele țării, Igor Dodon a reluat vizitele prin țară, după ce a fost eliberat din arest la domiciliu, informează TRIBUNA. 

„Sunt bucuros să fiu din nou printre oamenii din țară, din satele și din raioanele Moldovei.

Vreau să le mulțumesc personal pentru toată susținerea și încrederea pe care mi-au oferit-o în această perioadă dificilă pentru mine și familia mea.

Am spus că imediat ce voi ieși din arest, voi începe să mă întâlnesc cu oamenii din toate regiunile Republicii Moldova, pentru că în jumătate de an cât am fost izolat s-au întâmplat multe lucruri grave și în politică, și în economie, și în viața socială și eu știu că foarte multă lume este profund îngrijorată de ceea ce se întâmplă in țară”, a declarat el.

Igor Dodon a menționat că, multă lume dorește să înțeleagă la ce să ne așteptăm mai departe, ce soluții se pot oferi, cum trebuie să procedeze azi politicienii responsabili pentru a scoate țara din criză și sărăcie.

„Astăzi sunt în m. Bălți, iar în curând voi vizita și alte raioane, unde sper să fie discuții la fel de calde și sincere”, a precizat fostul șef al statului.

Sondaj

  • Ce credeți că trebuie să facă guvernarea cu referire la tariful la gaz?

    View Results

    Loading ... Loading ...