[ X ]
[ X ]
[ X ]
Alegeri 202315 Noiembrie 2022 17:03

(FOTO) Nu l-ai mai văzut așa! Andrei Năstase, la ceas aniversar: „Acum exact 20 de ani...”

Andrei Năstase, fost ministru de Interne, avocat, astăzi are motiv de sărbătoare – sunt 20 de ani de când și-a luat licența de avocat. Cu această ocazie, politicianul a publicat și o imagine pe măsură, așa cum nu a mai apărut pe rețelele de socializare, informează TRIBUNA. 

„Acum exact 20 de ani, la 15 noiembrie 2002, primeam licența de avocat și pășeam cu încredere și infinită speranță în majestuoasă lume a DREPTĂȚII. Atunci, la acele timpuri, asta mi-a fost alegerea.

Astăzi, după 20 de ani, îmi este clar că asta mi-a fost dintotdeauna și menirea. Să fiu avocat și apărător al drepturilor omului, să muncesc, să lupt și să fac dreptate acolo unde viața și istoria neamului m-au pus sau mă vor pune”, a menționat Andrei Năstase.

Totodată, el a spus că dorește tuturor tot binele din lume, pace și liniște în primul rând, dreptate și o viață mai bună.

„Iar pentru mine, la ceas aniversar din punct de vedere profesional, nu-mi doresc decât să pot pleda în fața tuturor instanțelor, ani buni de acum mai departe, cauza dreaptă a celor nedreptățiți”, a mărturisit fostul ministru.

Sondaj

  • Care eveniment credeți că va marca anul 2023?

    View Results

    Loading ... Loading ...