[ X ]
[ X ]
[ X ]
Important12 Noiembrie 2022 11:00

Declarație: Atunci când alegătorul va vota conștient pentru un program de țară, doar atunci și clasa politică își va ridica standardele

Cultura politică a alegătorilor se oglindește în modul de acțiune a actorilor politici, a clasei politice în general. Declarația a fost făcută de Inga Grigoriu, ex-deputat, fruntaș al Platformei DA, informează TRIBUNA. 

De aceea – a remarcat ea – „asemenea pseudo-partide ca ale unor indivizi certați cu legea și cu bunul simț, mai ales când există toate dovezile pe față că aceștia sunt implicați în diverse fărădelegi îndreptate împotriva bunăstării cetățenilor și a interesului național, trebuie declarate neconstituționale și radiate din lista partidelor politice din Republica Moldova. Altfel, parcursul democratic ce și l-a propus acest micuț stat va fi periclitat și în continuare. Or, sărăcia și dezamăgirea populației este arma acestor indivizi în lupta lor pentru putere”.

Inga Grigoriu a mai spus că, atunci când alegătorul nostru va vota conștient pentru dezvoltare, pentru un program de țară, doar atunci și clasa politică își va ridica standardele.

„Până atunci, avem de muncit și de educat noua generație de cetățeni activi și responsabili”, a subliniat ea.

Sondaj

  • Care eveniment credeți că va marca anul 2023?

    View Results

    Loading ... Loading ...