[ X ]
[ X ]
[ X ]
Important2 Noiembrie 2022 06:03

Ex-vicepremier pentru Reintegrare: E obligația Guvernului RM să negocieze cu malul stâng și să ajungă la un numitor comun

Olga Cebotari, fost vicepremier pentru Reintegrare, membru al Comitetului Executiv al Partidului Socialiștilor, cu referire la faptul că astăzi urmează o nouă majorare a tarifului la energie electrică, a constatat că e „încă o povara pe umerii cetățenilor și iarăși din cauza lipsei de dialog”, informează TRIBUNA.

Politiciana a subliniat că este obligația Guvernului RM sa negocieze cu malul stâng și sa ajungă la un numitor comun. „Nu ne putem permite să lăsăm oamenii sa plătească de 10 ori mai mult energia electrică sau și mai rău, să riscăm să ajungem fără electricitate în general…”, a adăugat ea.

Fostul vicepremier a remarcat că dialogul dintre Chișinău și Tiraspol nu a fost niciodată ușor și spune lucrul acesta cu cunoștința de cauză, „dar totul se poate, dacă se dorește rezolvarea problemelor”.

„În ritmul acesta Dl Spînu va rămâne in istoria țării ca Viceprim-ministrul care a lăsat țara fără gaze și energie electrică, iar guvernul PAS va rămâne ca guvernul care sărăcește in fiecare zi cetățenii”, a conchis fruntașul socialiștilor.

URMĂREȘTE-NE ȘI PE TELEGRAM

Sondaj

  • Care eveniment credeți că va marca anul 2023?

    View Results

    Loading ... Loading ...