[ X ]
[ X ]
[ X ]
[ X ]
Știri1 Noiembrie 2022 11:56

(FOTO) Toro Center și-a deschis ușile. Viorel Godea: „Noi nu ne oprim la jumătate de drum” 

Toro Center – cel mai modern centru comercial din Chișinău, la 30 octombrie curent, și-a deschis larg ușile pentru a le oferi locuitorilor capitalei experiența unui lifestyle modern, informează TRIBUNA. 

Evenimentul de deschidere a complexului Toro Center, care e un loc unic de relaxare, distracție și cumpărături, a pregătit numeroase numeroase surprize pentru vizitatori și a culminat cu prezența Andreei Marin, cunoscută prezentatoare TV din România, autoarea cărții „Nu există nu se poate”.

Toro Center este un proiect al cuplului Viorel și Natalia Godea – directorii complexului.

Viorel Godea a declarat că a fost ales denumirea centrului – „Toro”, pentru că în copilărie taurul era idealul său. „Eu cred în taur, el are putere. Este animalul care muncește și merge până la capăt, nu se oprește niciodată la jumătate de drum și, de fapt, e ceea ce semnifică și Toro Centru – noi nu ne oprim la jumătate de drum și vom merge până la capăt”, a explicat omul de afaceri.

Natalia Godea a menționat că Toro Center vine să ofere oportunități mai ales pentru locuitorii din acea regiune. „Acest micro sector nu a avut infrastructură dezvoltată până în ziua de astăzi, așa că noi am decis să contribuim în acest sens și să facem tot posibil ca oamenii care trăiesc în jurul nostru să aibă conform maxim”, a subliniat directorul.

Toro Center reprezintă un ecosistem complex ce include segmentele Office, Business și Rezidențial și ridică standardele calității vieții și aspectul vizual al orașului la nivel internațional. Situat în centrul capitalei, pe str. Pantelimon Halippa nr. 6, Complexul Toro Center dispune de o deschidere stradală amplă și infrastructură modernă ceea ce face accesul vizitatorilor ușor, rapid și comod.

Pentru mai multe detalii vizitați https://toro.md/.

Sondaj

  • Ce credeți că trebuie să facă guvernarea cu referire la tariful la gaz?

    View Results

    Loading ... Loading ...