[ X ]
[ X ]
[ X ]
Important26 Octombrie 2022 12:00

Deputat al guvernării: Cu greu, dar vom trece... Iar regimul de la Moscova se va duce în „mama dracului”

Deputatul din partidul de guvernare, Petru Frunze, cu referire la criza energetică, afirmă că Federația Rusă dorește să îngenuncheze pe întuneric Republica Moldova, informează TRIBUNA. 

„În anul 2005 când Rusia a interzis importurile de vinuri moldovenești, vinificatorii credeau că vor falimenta. Dar a fost semnal pentru ei să investească în utilaj modern și să caute o altă piață mai sigură. Acum producem unul dintre cele mai bune vinuri din lume și înregistrăm exporturi mari de vin. Deci, pe termen lung au făcut bine vinificatorilor și economiei Republicii Moldova, dar scopul lor a fost să facă doar rău.

Acum se întâmplă același lucru, regimul de la Moscova dorește să îngenuncheze pe întuneric Republica Moldova. Ei cred că, dacă nu vor oferi gaze și energie electrică Republicii Moldova, oamenii vor da jos prin violență actuala guvernare. Scopul final este să își pună la conducere pe cei care îi slujesc (Dodon-Sor) și care sunt gata sa îi ajute în războiul de agresiune împotriva Ucrainei”, a declarat politicianul într-o postare pe Facebook.

Petru Frunze a spus că, „cu greu, dar vom trece și peste această perioadă, vom fi ajutați de România, Uniunea Europeană si alți parteneri externi, pentru că economia noastră este sub nivelul de-a face față acestei crize energetice”.

„Dar după ce vom ieși din această criză, vom avea toată infrastructura energetică conectată la cea a României, vom produce o parte din energia electrică din surse regenerabile. Vom avea oportunitatea sa ajungem la nivelul economic acolo unde au ajuns vinificatorii. Vom parcurge mai repede calea de Integrare Europeană. Oamenii vor cunoaște cine ne sunt cu adevărat prieteni și cine ne șantajează”, a subliniat el, adăugând: „Iar regimul de la Moscova se va duce în „mama dracului” tot cu șantajul lor.”

Sondaj

  • Care eveniment credeți că va marca anul 2023?

    View Results

    Loading ... Loading ...