[ X ]
[ X ]
[ X ]
Important24 Octombrie 2022 15:01

Chiril Moțpan, „între viață și moarte”: Un blestemat infarct, noaptea trecută

Fostul deputat Chiril Moțpan, vicepreședinte al Platformei DA, a dezvăluit că noaptea trecută a fost între viață și moarte, informează TRIBUNA. 

„Între viață și moarte. O noapte în secția de terapie intensivă… Când mi-am revenit dintr-o intervenție pe cord, după un blestemat infarct, noaptea trecută, îngerii în alb se aflau deja în altă luptă, de această dată îl întorceau din cealaltă lume pe un barbat căruia i se oprise inima. 25 de minute, atât a durat duelul cu moartea. Și viața a învins. Am “simțit” bucuria și liniștea din ochii medicilor după ce l-au salvat pe barbatul care zăcea pe patul de alături. Și s-a făcut lumină, și mi-a stat cald pe suflet, iar “rănile” de pe inimă nu mă mai dureau atât de mult, pentru că speranța a învins, eroii in alb au mai câștigat o bătălie”, a mărturisit el într-o postare pe Facebook.

Politicianul a adus mulțumiri medicilor care i-au făcut intervenția.

„Așa e întreaga noastră viață, prieteni, o luptă între negru și alb, blestem și binecuvântare, lacrimi și zâmbete, miere și venin, dușmani și prieteni, între cumpene și destin. Și doar în mici pauze rămânem singuri față în față cu Bunul Dumnezeu.

Va mulțumesc, prieteni, din toata inima pentru urările de sănătate pe care le primesc necontenit. Aveți grijă de voi! Vă îmbrățișez!”, a conchis el.

URMĂREȘTE-NE ȘI PE TELEGRAM

Sondaj

  • Care eveniment credeți că va marca anul 2023?

    View Results

    Loading ... Loading ...