[ X ]
[ X ]
[ X ]
[ X ]
Important3 Octombrie 2022 14:00

Un partid extraparlamentar își mărește rândurile: „Oamenilor nu le e indiferent de situația din țară”! 

În cadrul ședinței Organizației Teritoriale Chișinău a Partidului Dezvoltării și Consolidării Moldovei (PDCM) au aderat noi membri, „oameni cărora nu le este indiferent de situația din țara noastră”, informează TRIBUNA.

Reprezentanți ai diferitor domenii de activitate și categorii de vârstă au completat rândurile membrilor PDCM, fapt care sporește în continuare potențialul echipei Partidului Dezvoltării și Consolidării Moldovei – se anunță într-un comunicat.

Preşedintele PDCM, Ion Chicu, a reiterat îndemnul la consolidare societății – principiu caracteristic partidului şi care se cere aplicat în întreaga societate.

„PDCM are expertiza de a lucra în echipă, ori membrii profesioniști din diferite domenii sunt gata să ajute societatea pentru a schimba spre bine viaţa oamenilor.

Bine ați venit în echipa noastră, Stimați Colegi! Vă mulțumim pentru încredere!

Invităm locuitorii mun. Chișinău și întregii țări, care doresc să contribuie la consolidarea poporului nostru și dezvoltarea statului Republica Moldova, să adere la echipa Partidului Dezvoltării și Consolidării Moldovei – partid format din profesioniști și patrioți!”, a declarat Ion Chicu.

Sondaj

  • Ce credeți că trebuie să facă guvernarea cu referire la tariful la gaz?

    View Results

    Loading ... Loading ...