[ X ]
[ X ]
[ X ]
Important27 Septembrie 2022 09:50

Deputați ai PAS, în SUA. Cine plătește vizita?!

Deputații Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Vitalie Jacot, Mariana Cușnir, Angela Munteanu-Pojoga, Marcela Adam și Alexandr Trubca se află într-o vizită de studiu în Statele Unite ale Americii (SUA), în perioada 27 septembrie-8 octombrie 2022, informează TRIBUNA. 

Vizita are loc în cadrul Programului de schimb academic și profesional „Open World”, finanțat și organizat de Congresul SUA, în colaborare cu Consiliul American pentru Educație Internațională din Republica Moldova. Scopul Programului este promovarea înțelegerii reciproce și cooperării între Statele Unite ale Americii și Republica Moldova, prin schimbul de experiență profesională în diferite domenii de interes și interacțiunea cu liderii politici americani.

Atașatul cultural Brian Asmus s-a întâlnit cu delegația înainte de plecarea acesteia în SUA și le-a urat un program productiv și de succes, încurajându-i să fie proactivi în comunitatea absolvenților programelor de schimb ale Guvernului SUA.

Cheltuielile de deplasare, asigurare, cazare, transportul pe teritoriul SUA, precum și hrana pe durata aflării pe teritoriul SUA sunt asigurate de către organizatorii Programului.

Sondaj

  • Care eveniment credeți că va marca anul 2023?

    View Results

    Loading ... Loading ...