[ X ]
[ X ]
[ X ]
[ X ]
Breaking news23 Septembrie 2022 10:17

Prim-ministrul către cetățeni: „Știm că vremurile sunt grele...”

Prim-ministrul Natalia Gavrilița, în cadrul discursului susținut ieri în Parlament, s-a adresat și cetățenilor și a declarat că este nevoie de solidaritate în aceste vremuri grele, informează TRIBUNA. 

„Dragi moldoveni, știm că vremurile sunt grele și că scumpirile vă lovesc din toate părțile. Vă înțeleg teama și uneori supărarea. Da, nu totdeauna reuşim, uneori avem şi scăpări, dar vă rugăm să nu puneţi la îndoială nici pe o clipă bunele noastre intenţii şi capacităţile de a soluţiona problemele voastre! Inflaţia este temporară, vine şi trece. Economia mondială îşi va reveni, chiar dacă unii tare nu-şi doresc acest lucru. Moldova va ieşi din criză, fiindcă nu este singură. Prosperitatea este posibilă doar acolo unde există cooperare, colaborare şi solidaritate. Sărăcia este acolo unde este izolare şi discordie. Va ieşi şi Moldova din această criză, fiindcă avem în spatele nostru un popor inteligent şi muncitor, dar şi parteneri de nădejde. Prin măsurile pe care le-am luat la Guvern am căutat să facem viața fiecăruia mai ușoară. Vom continua să luăm decizii cât mai bune şi mai optime pentru moldoveanul de rând, pentru a trece cu bine prin această iarnă şi în anii care vin înainte”, a spus oficialul.

Natalia Gavrilița a mai menționat că, în acest moment, suntem într-o cursă pentru a restabili normalitatea și a pune Moldova pe un drum al dezvoltării care să se simtă în viața fiecăruia.

„Avem nevoie de un moment al solidarității între oamenii de bună credinţă care constituie majoritatea absolută a acestei ţări.

Vom trece împreună, solidari, și de aceste crize și vom fi mai puternici, tocmai pentru că nu le vom face pe plac celor care ne vor slabi și dezbinați. Avem soluții, avem resurse, avem sprijin, ca moldovenii să aibă un viitor liber şi prosper, aici la noi, acasă”, a conchis Premierul.

Sondaj

  • Ce credeți că trebuie să facă guvernarea cu referire la tariful la gaz?

    View Results

    Loading ... Loading ...