[ X ]
[ X ]
[ X ]
[ X ]
Știri23 Septembrie 2022 10:41

Naistul Constantin Moscovici va marca 40 de ani de carieră într-un mod inedit

Renumitul naist Constantin Moscovici, Artist al Poporului, va susține un concert aniversar de excepție. Evenimentul va avea loc sâmbăta, 01 octombrie, la Teatrul de Operă și Balet Maria Bieșu cu începere de la ora 18.00.

Cu prilejul aniversării a 40 de ani de activitate și 60 de ani de viață, Constantin Moscovici își adună admiratorii la un nou spectacol muzical, pe care l-a intitulat «Solo». De data aceasta, artistul oferă spectatorilor un repertoriu nou și neobișnuit, între care creații rock în interpretare la nai, care vor răsuna în premieră absolută (din repertoriul trupelor «The Scorpions», «Queen», «Deep Purple» ș.a.), precum și duete unice cu instrumente veche din Grecia, Azerbaidjan, Turcia, la care vor evolua artiști din acestea tari .

Constantin Moscovici este singurul muzician din Republica Moldova, care a avut fericitul prilej să concerteze pe vestita scenă din New-York «Carnegie Hall», precum și în Capitoliu la Washington. A avut onoarea să evolueze alături de nume celebre, precum Elton John, Jose Carreras, Montserrat Caballe, Sophi Bexter, Alessandro Safina, Tamara Gverdtsiteli, Dimash Kudaibergen etc.

La spectacol vor   mai mulți invitați speciali: Natavan Hasanova(Azerbaijan), Cinar Zeynep (Turcia), Orchestra de concert, inclusiv «Camerata Chișinău» (dirijor- Mihai Amihalachioaie), pianista Livia Știrbu-Socolov, Mihai Sorocan, Oleg Vitliuc, Ruxanda Rusu, compozitorii Liviu Știrbu, Oleg Baraliuc și Mark Oselschi, Avanti, conducător Andrian Vladimir.

Biletele pot fi cumpărate pe aici. 

Alte știri la rubrica

Sondaj

  • Ce credeți că trebuie să facă guvernarea cu referire la tariful la gaz?

    View Results

    Loading ... Loading ...