[ X ]
[ X ]
[ X ]
[ X ]
Important22 Septembrie 2022 14:27

Conducerea PSRM a discutat cu Ambasadorul rus. Detalii

Secretarul executiv al Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM), Vlad Batrîncea și membrul Comitetului Executiv al PSRM, Olga Cebotari, au avut o întrevedere cu Ambasadorul Federației Ruse în Republica Moldova, Oleg Vasnețov, informează TRIBUNA. 

Părțile au discutat chestiuni legate de relațiile bilaterale comercial-economice, cooperarea culturală și umanitară și alte aspecte ale colaborării moldo-ruse.

Vlad Bătrîncea a menționat că Partidul Socialiștilor acordă o atenție deosebită reformelor și va insista ca promovarea acestora să se facă în condiții de maximă transparență și în cadrul unor ample discuții publice.

La rândul său, Olga Cebotari a menționat că PSRM consideră oportună recunoașterea de către autoritățile moldovenești că în societate există un consens privind necesitatea menținerii neutralității permanente a Republicii Moldova și promovarea unei politici corespunzătoare în acest sens.

Oficialii au fost unanimi în opinia privind necesitatea unei abordări constructive în soluționarea problemelor acumulate în relațiile bilaterale, ceea ce corespunde în totalitate intereselor naționale și intereselor cetățenilor țărilor noastre.

Comentarii

Top știri

Sondaj

  • Ce credeți că trebuie să facă guvernarea cu referire la tariful la gaz?

    View Results

    Loading ... Loading ...