[ X ]
[ X ]
[ X ]
[ X ]
Important14 Septembrie 2022 16:30

Marina Tauber, despre decizia de a fi plasată în arest la domiciliu: „Este prima victorie”

„Decizia Curții de Apel Chișinău de a fi plasată în arest la domiciliu este prima victorie înregistrată de echipa Partidului „ȘOR”, care a devenit și mai puternică. Lupta față de acțiunile guvernării PAS și a Maiei Sandu, dar și pentru o viață mai bună pentru cetățeni continuă”. Declarația a fost făcută de deputatul Partidului „ȘOR”, Marina Tauber, imediat după pronunțarea hotărârii de către magistrații Curții de Apel de a fi plasată în arest la domiciliu pentru 20 de zile, informează TRIBUNA.

Ea a spus că este o decizie parțial îmbucurătoare. „Îi mulțumesc, în primul rând, președintelui Ilan Șor, pentru susținere, dar și întregii echipe. Datorită susținerii tuturor oamenilor au trecut cele 54 de zile pe care le-am petrecut în penitenciar. Cu susținerea în continuare a oamenilor, noi vom câștiga. Mai exact, va avea de câștigat poporul Republicii Moldova. Astăzi, am înregistrat prima victorie”, a declarat Marina Tauber.

Avocații au reiterat că Marina Tauber este nevinovată și că trebuie să fie eliberată de orice măsură de arest.

„Nu suntem de acord cu decizia de a o plasa pe Marina Tauber în arest la domiciliu. Considerăm în continuare că ea este nevinovată. Vina ei nu este demonstrată de procurori. Vom insista să fie eliberată de orice măsură preventivă. Totuși, decizia de azi deja reprezintă o victorie a avocaților în acest proces”, a precizat avocatul Aureliu Colenco.

Adresându-se susținătorilor, Marina Tauber a declarat: „Noi vom continua să luptăm așa cum am făcut-o și până acum. După 54 de zile petrecute la pușcărie, vom lupta și mai mult, nu doar pentru mine, ci și pentru ca nimănui să nu i se întâmple ceea ce s-a întâmplat cu mine. Noi luptăm pentru binele țării noastre, pentru ca să fie prosperă. Echipa noastră este din ce în ce mai puternică și așa vom fi în continuare.”

Totodată, deputatul a îndemnat cetățenii să iasă la protestul de duminică, 18 septembrie. Unul dintre scopurile acestui protest este de a declanșa alegeri parlamentare și prezidențiale anticipate.

Amintim că, Marina Tauber timp de 54 de zile s-a aflat în arest la Penitenciarul nr. 13 din capitală.

Sondaj

  • Ce credeți că trebuie să facă guvernarea cu referire la tariful la gaz?

    View Results

    Loading ... Loading ...