[ X ]
[ X ]
[ X ]
[ X ]
Comentarii8 Septembrie 2022 06:25

Despre schimbarea Guvernului. Declarație: Trebuie să fii un geniu ca să poți face ordine în termeni restrânși

Jurnalistul Nicolae Federiuc e de părere că Guvernul trebuia schimbat încă în luna august, iar cu referire la discuțiile despre realizarea acestui lucru în viitorul apropiat, a spus că are dubii că oameni competenți și de treabă vor accepta mandate de miniștri în situația actuală, informează TRIBUNA.

Potrivit spuselor sale, „e slută treaba la Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS). Deja se observă cu ochiul liber că au scăpat total situația de sub control.”

„Acum vor încerca repede să se reinventeze, dar chestiile astea nu se fac în grabă. Guvernul trebuia schimbat cel târziu în august, ca să aibă timp să se adapteze și să-și organizeze campania de PR. Nemaivorbind de faptul că haosul din administrație e atât de mare, încât trebuie să fii un geniu ca să poți face ordine în termeni atât de restrânși. Și nu doar viitorul premier, dar și toți viitorii miniștri”, a subliniat comentatorul politi08c într-o postare pe rețelele de socializare.

Nicolae Federiuc în context a subliniat: „Eu sincer mă îndoiesc de faptul că, în actualele condiții, oamenii competenți și de treabă vor accepta să meargă de bună voie la abator. Pentru că, da, să te bagi acum la guvernare, înseamnă să fii kamikaze.”

„Și să mizezi orbește pe „solidaritatea europeană” e iarăși o prostie. Exista, într-adevăr, o speranță, în vară, că toamna vor începe să curgă banii, ca urmare a obținerii statutului de candidat la integrare. Doar că lucrurile se schimbă cu o viteză atât de mare, încât și această ultimă speranță e pe cale să se spulbere. Nu mai există solidaritate europeană, îs în panică și acolo, din cauza șantajului rusesc”, a adăugat el.

Amintim că, la 6 septembrie curent, au apărut zvonuri precum că Guvernul actual va fi schimbat, iar Premier va fi consilierul prezidențial Dorin Recean, fost ministru de Interne.

Abonează-te la canalul nostru de Telegram!

Для получения самой актуальной информации приглашаем вас присоединиться к нашему Telegram-каналу.

https://t.me/poliexpertmd 

Sondaj

  • Ce credeți că trebuie să facă guvernarea cu referire la tariful la gaz?

    View Results

    Loading ... Loading ...