[ X ]
[ X ]
[ X ]
[ X ]
Important11 August 2022 11:28

Maia Sandu către tineri: Rezultatele nu vin ușor, e nevoie de multă muncă

Președintele Maia Sandu s-a întâlnit la Ștefan Vodă, orașul desemnat Capitala Tineretului 2022, cu participanții la Forumul internațional „Tinerii pentru viitorul democratic. În cadrul evenimentului, șefa statului a vorbit despre rolul tinerilor în consolidarea democrației și despre provocările curente și viitoare, informează TRIBUNA.

„Am apreciat optimismul, entuziasmul și curiozitatea tinerilor din Moldova și a celor veniți din alte țări europene la acest forum. Le-am povestit despre experiența mea de lucru cu tineri din Moldova care au avut curajul să vină în sectorul public și despre reușitele lor impresionante la Ministerul Educației și în viața politică. Le-am spus că rezultatele nu vin ușor și că trebuie să fie gata să muncească mult, onest și cu pasiune”, a spus Maia Sandu.

Totodată, șeful statului i-a îndemnat pe participanții la forum să se implice în dezbaterea politicilor pentru tineret, dar să se intereseze și să se implice și în dialogul pe provocările majore: combaterea schimbărilor climatice, consolidarea sprijinului pentru democrație și pentru integrarea europeană a țării noastre, contracararea dezinformării și a propagandei care justifică războiul.

„Viitorul tuturor, dar mai ales al generațiilor tinere, depinde de cât de rapide și cât de bune vor fi răspunsurile noastre la aceste provocări. Pentru a reuși, este nevoie să acționăm în echipă. Doar așa vom face Moldova puternică și prosperă, în familia Uniunii Europene”, a menționat în cadrul discuției Maia Sandu.

Comentarii

Top știri

Sondaj

  • Ce credeți că trebuie să facă guvernarea cu referire la tariful la gaz?

    View Results

    Loading ... Loading ...