[ X ]
[ X ]
[ X ]
[ X ]
Breaking news10 August 2022 09:56

Maia Sandu - o nouă întâlnire cu cetățenii. Ce au discutat 

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu a efectuat ieri vizită în raionul Ștefan Vodă, informează TRIBUNA.

Șeful statului a discutat cu locuitorii satului Feștelița, prima localitate din țară care, datorită parcului fotovoltaic construit cu fonduri europene, își asigură pe deplin necesitățile de energie a clădirilor publice.

„Comunitatea a implementat și alte proiecte importante, care au schimbat fața localității și au contribuit la creșterea standardelor de viață ale oamenilor. În vara curentă Feștelița a câștigat un proiect în cadrul Programului „Satul European”, cu ajutorul căruia vor fi finalizate lucrările de construcție a sistemului de canalizare și a stației de epurare”, a spus Maia Sandu.

De asemenea, au discutat despre problemele care afectează întreaga țară – implicațiile războiului din Ucraina, creșterea prețurilor, criza energetică.

„Le-am comunicat despre măsurile de susținere a populației și businessului anunțate de Guvern pentru perioada imediat următoare. Am vorbit și despre reformele inițiate în sectoarele cheie care trebuie să producă schimbări calitative pe termen mediu și lung”, a mai spus Maia Sandu.

Comentarii

Top știri

Sondaj

  • Ce credeți că trebuie să facă guvernarea cu referire la tariful la gaz?

    View Results

    Loading ... Loading ...