[ X ]
[ X ]
[ X ]
[ X ]
Breaking news8 August 2022 06:00

Schimbări în PAS. A ales între CMC și Parlament! 

Roman Roșca a depus mandatul de consilier municipal din fracțiunea Partidului Acțiune și Solidaritate (CMC) din Chișinău și va continua activitatea în calitate de deputat în majoritatea parlamentară, informează TRIBUNA.

Proaspătul deputat a spus că, împreună cu colegii din fracțiunea PAS din CMC, a participat la elaborarea proiectelor de decizii, audierea cetățenilor, lucru în comisii de specialitate și multe alte activități necesare confortului cetățenilor și dezvoltării capitalei.

„Le mulțumesc colegilor pentru unitate, spirit de echipă și dedicație de care am dat dovadă în exercitarea mandatului de ales local.

Aproximativ în 3 ani de mandat, am vizitat sute de curți și am discutat cu mii de oameni privind soluționarea problemelor locale, dintre care unele s-au rezolvat rapid, altele mai greu, mai sunt și în curs de examinare și identificare de soluții.

Activitatea de deputat, la fel va fi strâns legată de nevoile și așteptările cetățenilor atât din capitală cât și din alte regiuni ale țării”, a spus Roman Roșca.

Amintim că, mandatul lui Roman Roșca a fost validat la 15 iulie curent.

Comentarii

Top știri

Sondaj

  • Ce credeți că trebuie să facă guvernarea cu referire la tariful la gaz?

    View Results

    Loading ... Loading ...