[ X ]
[ X ]
[ X ]
[ X ]
Important5 August 2022 14:19

Întrevedere de rămas bun. Igor Grosu i-a mulțumit lui Kestutis Kudzmanas!

Președintele Parlamentului, Igor Grosu a avut o întrevedere de rămas bun cu Ambasadorul Republicii Lituania în Republica Moldova, Kestutis Kudzmanas. Șeful Legislativului i-a mulțumit diplomatului pentru munca și contribuția personală la dezvoltarea Republicii Moldova, asigurându-l de toată aprecierea și recunoștința poporului nostru, informează TRIBUNA. 

„Excelența Sa este un bun prieten și promotor al intereselor țării noastre. Mandatul domnului Kudzmanas se remarcă prin zeci de proiecte importante deja realizate în Republica Moldova și altele care se află în derulare”, a subliniat Președintele Parlamentului.

În cadrul discuțiilor, șeful Legislativului a reiterat recunoștința poporului nostru pentru sprijinul Lituaniei în obținerea statutului de țară candidată a Republicii Moldova pentru aderarea la UE. Totodată, Președintele Parlamentului a apreciat înalt asistența oferită de Lituania țării noastre în implementarea reformelor structurale.

„Vom continua să colaborăm la fel de strâns cu Lituania. Republica Lituania este un exemplu în multe sectoare cheie, ca eficiența și independența energetică, combaterea dezinformării, domenii care astăzi sunt de o importanță strategică pentru țara noastră, într-un context geopolitic foarte dificil”, a menționat Speakerul.

La rândul său, Ambasadorul Kestutis Kudzmanas a dat asigurări că Lituania rămâne un susținător ferm al aspirațiilor europene ale Republicii Moldova.

Sondaj

  • Ce credeți că trebuie să facă guvernarea cu referire la tariful la gaz?

    View Results

    Loading ... Loading ...