[ X ]
[ X ]
[ X ]
[ X ]
Breaking news2 August 2022 10:45

Noul Ambasador al României, la Guvern

Prim-ministrul Natalia Gavrilița a avut, ieri, o întrevedere cu noul Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al României în Republica Moldova, Cristian-Leon Țurcanu, în contextul începerii misiunii Excelenței Sale în țara noastră. Șeful Executivului  l-a felicitat pe diplomatul român cu prilejul numirii în funcție și i-a urat succes în exercitarea mandatului, informează TRIBUNA.

Totodată, Natalia Gavrilița a adus mulțumiri Guvernului României pentru sprijinul demersului european al țării noastre și susținerea  constantă oferită în depășirea multiplelor crize, inclusiv, prin intermediul Platformei de sprijin pentru Republica Moldova.

În cadrul discuțiilor, a fost reconfirmat suportul României în procesul de consolidare a securității energetice naționale, dar și oferirea asistenței necesare în depășirea provocărilor de ordin logistic.

Precizăm că, Cristian-Leon Ţurcanu și-a încheiat recent mandatul de Ambasador al României la Kiev, iar în perioada 2014-2015 a fost adjunctul Ambasadorului României în Republica Moldova.

Sondaj

  • Ce credeți că trebuie să facă guvernarea cu referire la tariful la gaz?

    View Results

    Loading ... Loading ...