[ X ]
[ X ]
[ X ]
[ X ]
Breaking news20 Iulie 2022 12:00

Zinaida Greceanîi: Actuala legislatură a Parlamentului este cea mai nereprezentativă din istoria Republicii Moldova

Actuala legislatură a Parlamentului este cea mai nereprezentativă din istoria Republicii Moldova, or, opiniile și inițiativele opoziției sunt ignorate, iar autoritățile preferă să guverneze țara în mod netransparent. Declarația a fost făcută de Zinaida Greceanîi, președintele fracțiunii Blocului Comuniștilor și Socialiștilor, în cadrul unei întrevederi cu  Yang Wenbin, Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Populare Chineze în Republica Moldova, la care a participat și Vlad Batrîncea, secretar executiv al PSRM, vicepreședinte al Parlamentului, informează TRIBUNA.

Vlad Batrîncea a mulțumit diplomatului pentru invitația de a rosti un discurs în cadrul Forumului Internațional al Partidului Comunist Chinez și al partidelor marxiste mondiale, subliniind că Republica Populară Chineză este un partener extern important al Republicii Moldova.

Părțile au discutat despre situația politică din țară, despre agenda opoziției. Vlad Batrîncea a declarat că Partidul Socialiștilor monitorizează cu strictețe acțiunile autorităților centrale și situația din teritoriu, folosind toate instrumentele legale în vederea contracarării deciziilor antipopulare ale partidului de la guvernare, precum și în vederea consolidării societății.

Sondaj

  • Ce credeți că trebuie să facă guvernarea cu referire la tariful la gaz?

    View Results

    Loading ... Loading ...