[ X ]
[ X ]
[ X ]
[ X ]
Important10 Iulie 2022 08:00

TOP-10 partide din Republica Moldova cu cei mai puțini membri

Unele partide din Republica Moldova se pot lăuda cu zeci de mii de membri, iar altele abia de numără câteva sute. TRIBUNA a publicat duminica trecută „TOP-10 partide cu cei mai mulți membri”, iar acum vine cu un „anti clasament” – „TOP-10 partide cu cei mai puțini membri” dintre cele 55 de partide în total, conform rapoartelor prezentate în 2021.

1.Partidul „MOLDOVA MARE”

Partidul Politic „MOLDOVA MARE”, condus de Igor Grabar, este „campion” la cel mai mic număr de membri. Formațiunea are 121.

2.Partidul Stânga Europeană

Partidul Stânga Europeană, condus de Grigore Petrenco, este pe locul al doilea în clasament – cu 150 de membri.

3. Partidul pentru Oameni, Natură și Animale

Pe locul al treilea se află Partidul pentru Oameni, Natură și Animale, condus de Ion Dron. Formațiunea are doar cu 5 membri mai mult decât Partidul Stânga Europeană – are 155 de membri.

4.Partidul Politic „NOI”

Partidul Politic „NOI”, condus de Vladimir Dachi, ocupă a patra poziție în clasament – cu 250 de membri.

5.Mișcarea Profesioniștilor „Speranţa-Надежда”

Partidul Mișcarea Profesioniștilor „Speranța-Nadeja”, condus de Andrei Donică, are 386 de membri și este pe locul al cincilea.

6.Partidul Moldovenesc „Ai Noștri”

Cu deja peste 1000 de membri – 1028, Partidul Moldovenesc „Ai Noștri”, condus de Mihail Ahremțev, ocupă locul al șaselea.

7.Partidul Acțiunii Comune – Congresul Civic

Partidul Acțiunii Comune – Congresul Civic, condus de șeful aparatului formațiunii Egor Krestianinov, are 1 200 de membri și este al șaptelea în acest top.

8.Partidul „Puterea Oamenilor”

Partidul „Puterea Oamenilor”, condus de Ruslan Codreanu – înregistrat în primăvara anului 2021, a raportat 1449 de membri și este pe locul opt în top.

9.Partidul Dezvoltării și Consolidării Moldovei

Partidul Dezvoltării și Consolidării Moldovei (PDCM), condus de Ion Chicu – lansat în primăvara 2021, este pe locul al nouălea cu 1715 membri.

10. Partidul Republican din Moldova

Clasamentul partidelor cu cei mai puțini membri este încheiat de Partidul Republican din Moldova, condus de Gheorghe Mârzac. Acesta are 2 000 membri.

Sondaj

  • Ce credeți că trebuie să facă guvernarea cu referire la tariful la gaz?

    View Results

    Loading ... Loading ...