[ X ]
[ X ]
[ X ]
[ X ]
Important1 Iulie 2022 14:34

Politician: E un an de când partidul de la guvernare ne-a promis ca vom simți cum trăim mai bine. Voi simțiți?!

În toamnă, urmează o mare criză economică, alimentară, de securitate și energetică. Este atenționarea liderului unionist, Vlad Bilețchi, care, în cadrul unor declarații pe Facebook, a criticat lipsa de acțiune a guvernării pentru a preveni consecințele dezastruoase ale crizei care ne așteaptă, informează TRIBUNA. 

Potrivit politicianului, cei care au fost săraci vor sărăci și mai mult, iar cei bogați vor avea de câștigat. În context, unionistul îndeamnă guvernarea să nu piardă timpul și să adopte măsuri de urgență.

„Suntem în plină secetă, agricultorii nu fac față acestei secete, iar statul nu întreprinde nimic pentru a diminua consecințele. Dacă nu vor fi luate măsuri de urgență, la toamnă ne vom pomeni într-o criză alimentară de proporții”, a declarat Vlad Bilețchi.

Totodată, Vlad Bilețchi a declarat că șefia Ministerului Agriculturii urmează a fi predată de actualul ministru, Viorel Gherciu, deputatului Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Vladimir Bolea. „Viorel Gherciu își va da demisia pentru a-i face loc actualului deputat PAS, Vladimir Bolea. Din păcate, acest Bolea nu va veni să schimbe într-adevăr lucrurile în agricultură…”, a mai spus el.

Unionistul, de asemenea, s-a arătat indignat de lipsa de acțiune și indiferența autorităților Republicii Moldova față de criza alimentară și energetică care bat la ușă.

„În SUA, președintele american, Joe Biden, a decretat stare de urgență din cauza crizei de energie electrică. La noi însă – indiferență totală. Ai noștri dorm de parcă nu s-ar întâmpla absolut nimic. Urmează criza sanitară, economică, de securitate, energetică etc, însă ai noștri dorm si ne spun că totul este bine. S-a împlinit exact un an de când partidul de la guvernare ne-a promis ca vom simți cum trăim mai bine. Voi simțiți cum trăim mai bine?!”, a precizat unionistul.

Sondaj

  • Ce credeți că trebuie să facă guvernarea cu referire la tariful la gaz?

    View Results

    Loading ... Loading ...