[ X ]
[ X ]
[ X ]
[ X ]
Important1 Iulie 2022 17:00

(FOTO) Olga Cebotari către tineri: Toate acțiunile pe care le întreprinde PSRM sunt pentru viitorul Moldovei

Olga Cebotari, membru al Comitetului Executiv al Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM), a avut o discuție interactivă cu activiștii organizației de tineret a PSRM – „Garda Tânără”, printre care studenți și tineri specialiști, în parcul Dendrariu din capitală, informează TRIBUNA.

Potrivit unui comunicat de presă, acțiunea a fost dedicată rolului Partidului Socialiștilor în apărarea intereselor cetățenilor, oportunităților oferite tinerilor de a influența procesele de dezvoltare a Republicii Moldova, precum și schimbului de opinii referitor la situația social-economică din țară.

Olga Cebotari le-a vorbit celor prezenți despre reformele din cadrul partidului și despre sarcinile pentru viitorul apropiat.

„Este foarte important să înțelegeți că ideile și eforturile voastre sunt la fel de însemnate pentru partid ca și ale celorlalți membri. Vă suntem recunoscători pentru activism și implicare, pentru energie și poziția civică și, recunosc, că toate acțiunile pe care le întreprinde PSRM sunt pentru voi, pentru viitorul Moldovei”, a menționat Olga Cebotari.

Sondaj

  • Ce credeți că trebuie să facă guvernarea cu referire la tariful la gaz?

    View Results

    Loading ... Loading ...